Do kolegów z Częstochowy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dudoslav
    Drive
    • 2010
    • 40

Do kolegów z Częstochowy

Kędzior dzięki wielkie ale oczywiście bez ciśnienia - nie dokładaj sobie roboty tylko z mojego powodu
    Co nie zmienia faktu, że będziemy wdzięczni (my posiadacze starych gateway-ów) jak link do takiego softu się pojawi
    Soft do tej pory wgrywałem AKU i nigdy baterii nie wywaliło. Nakładka od Grygi-ego poprawiała w moim przypadku poruszanie się po menu na maxidocie. Bez nakładki po wejściu w nawigację nie można było powrócić do menu wyboru (informacja dla zainteresowanych do czego służy nakładka Grygi-ego).
  • tryton
    Elegance
    • 2008
    • 935

Do kolegów z Częstochowy

Orientuje się ktoś z was na jakiej ulicy znajduje się Polskie Jadło przy jedynce zaraz za wyjazdem z Częstochowy w kierunku Krakowa . Na przeciwko tej restauracji znajduje się skład z materiałami drzewnymi ( wyposażenie ogrodów domki drewniane )

Komentarz

• bzyq_74
      RS
      • 2008
      • 3467
      • Volkswagen
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
      • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Tak na przyszłość:

Wpisałem w google: "Polskie Jadło Częstochowa" i wyskoczył pierwszy link:

India’s largest Food Delivery, Dining and Restaurant Discovery Service. Better food for more people.

bingo, trafiłem :shock: :szeroki_usmiech
      MARCIN
      Mój szkodnik

Komentarz

• JanuszSz
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 2835
        • Superb II combi (3T5)

U mnie drugi link
        India’s largest Food Delivery, Dining and Restaurant Discovery Service. Better food for more people.

Po przeczytaniu komentarzy nie wiem,czy bym się zdecydował coś tam zamówić i na dodatek zjeść. :shock:
        Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• tryton
          Elegance
          • 2008
          • 935

nie chodzi mi o informacje z googli bo to sobie sam sprawdziłem konkretnie chodzi mi o to miejsce przy tym składzie drzewnym. Dlatego ponawiam prośbę do kolegów z tamtych okolic . W googlach tamtego miejsca właśnie nie mogę odszukać

Komentarz

Pracuję...